Ingredienser:
- 3 æg
- 120 g. sukker
- 100 g. hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 dl. fløde
- 1 1/2 dl. græsk yoghurt
- 25 g. flormelis
- korn fra 1 vaniljestang
- 500 g. friske jordbær
- 3 kiwi
- 2 bananer
- 100 g. makroner
- 150 g. flormelis
- 2 spsk. kogende vand
- 200 g. blåbær
Fremgangsmåde:
- Pisk æg og sukker hvidt.
- Vend forsigtigt mel og bagepulver i.
- Fordel i en springform og bag 15-20 min. ved 200 grader.
- Afkøl bunden og flæk den i to.
- Pisk fløden stiv og vend græsk yoghurt, flormelis og vaniljekorn i.
- Skær jordbærrene i kvarte, og bananer og kiwi i skiver.
- Vend forsigtigt bær og knuste makroner i flødemassen.
- Fordel frugtmassen på den nederste bund og læg låget på.
- Lad kagen trække et par timer.
- Rør 150 g. flormelis og kogende vand til en glasur og pynt kagen med glasur og friske blåbær.