Bedstefars skæg

Bents stikkelsbærgrød
17. september 2017
Bærkage med nødder
12. august 2019

Ingredienser:

  • 200 g. smør
  • 100 g. sukker
  • 4 æggeblommer
  • 2 tsk. bagepulver
  • 200 g. hvedemel
  • 1 1/2 dl. mælk
  • 400-500 g. hindbær
  • 4 æggehvider
  • 200 g. sukker

Fremgangsmåde:

  1. Smør og sukker piskes hvidt og cremet.
  2. Æggeblommerne piskes i.
  3. Bagepulver og mel piskes i.
  4. Mælken piskes i.
  5. Dejen hældes i en smurt form og bages i 20 min. på 200 g.
  6. HIndbærrene fordeles på den afkølede kage.
  7. Æggehvider og sukker piskes til sukkeret er opløst og fordeles over hindbærrene.
  8. Kagen bages 10 min. på 200 g.