Ingredienser:
- 300 g. optøede hindbær
- 3 spsk. sukker
- 1 dl. amarettolikør
- 1 1/2 pakke ladyfingers
- 250 g. mascapone.
- 4 past. æggeblommer
- 3 past. æggehvider
- 100 g. flormelis
- 1 vaniljestang
- 2 dl. fløde
- Evt. friske hindbær til pynt
Fremgangsmåde:
- Hindbær, sukker og amaretto blendes.
- Past. æggehvider piskes godt med flormelis og kornene fra vaniljestangen.
- Mascapone piskes i.
- Fløden piskes i en anden skål – dog ikke for stiv.
- Æggehviderne piskes i en tredje skål.
- Flødeskum og æggehvider vendes i mascaponen.
- Vend ladyfingers i hindbærmassen til de har suget tilpas væde til sig.
- Læg et læg våde ladyfingers i bunden af faden, dæk dem med creme og fortsæt opbygningen i 3 lag.
- Stil tiramisuen på køl et par timer og pynt evt. med friske hindbær eller revet chokolade før servering.