Hindbærtiramisu

Hvid chokoladeis med blåbær
8. juli 2014
Hindbærtærte med appelsincreme
20. september 2016

Ingredienser:

  • 300 g. optøede hindbær
  • 3 spsk. sukker
  • 1 dl. amarettolikør
  • 1 1/2 pakke ladyfingers
  • 250 g. mascapone.
  • 4 past. æggeblommer
  • 3 past. æggehvider
  • 100 g. flormelis
  • 1 vaniljestang
  • 2 dl. fløde
  • Evt. friske hindbær til pynt

Fremgangsmåde:

  1. Hindbær, sukker og amaretto blendes.
  2. Past. æggehvider piskes godt med flormelis og kornene fra vaniljestangen.
  3. Mascapone piskes i.
  4. Fløden piskes i en anden skål – dog ikke for stiv.
  5. Æggehviderne piskes i en tredje skål.
  6. Flødeskum og æggehvider vendes i mascaponen.
  7. Vend ladyfingers i hindbærmassen til de har suget tilpas væde til sig.
  8. Læg et læg våde ladyfingers i bunden af faden, dæk dem med creme og fortsæt opbygningen i 3 lag.
  9. Stil tiramisuen på køl et par timer og pynt evt. med friske hindbær eller revet chokolade før servering.